Ένα ξεχωριστό συγκρότημα σ’ ένα μοναδικό νησί.

Η Πάρος είναι ένα πεδινό ήρεμο νησί που περιβάλλεται από πεντακάθαρη θάλασσα και διαθέτει άπειρες αμμουδερές παραλίες με καταγάλανα νερά για αμέτρητες ώρες κολύμβησης. Είναι ο ιδανικός τόπος διακοπών.
Και η πανέμορφη Νάουσα, με το γραφικό της λιμάνι και τις δαντελωτές ακτές της, παραδοσιακός οικισμός με τέλεια αρχιτεκτονική ομοιογένεια των σπιτιών, είναι ένας τόπος που ανταμείβει πλουσιοπάροχα τον κάθε επισκέπτη και χαράζεται βαθιά στη μνήμη.
Είναι πόλος έλξης χιλιάδων επισκεπτών κάθε χρόνο γιατί μπορεί να συνδυάσει την ηρεμία, χαλάρωση, γαλήνη της εξοχής με την έντονη, για όσους την επιζητούν, νυκτερινή ζωή.
Μόνο δύο βήματα από την καρδιά της Νάουσας, το μικρό της λιμάνι, δημιουργήσαμε με πολύ μεράκι ένα φιλόξενο χώρο. Ένα ιδανικό περιβάλλον που εξασφαλίζει άνεση στη διαμονή και διακριτικότητα στην εξυπηρέτηση.
Καλώς ορίσατε στην AELLA RESIDENCE. Καλώς ορίσατε στην κυκλαδική πλευρά της πολυτέλειας.

Paros Island

ΠΑΡΟΣ

Η Πάρος βρίσκεται στην καρδιά των Κυκλάδων, στο μέσον του Αιγαίου. Οι επισκέπτες θα εκτιμήσουν οπωσδήποτε τα πανέμορφα χωριά με τα γραφικά σοκάκια, τις ασύγκριτες παραλίες, τον ιδανικό καιρό, τις αμέτρητες εκκλησίες και μοναστήρια, τα γαλήνια καταπληκτικά τοπία, τους κυκλαδίτικους ανεμόμυλους και σίγουρα τα ιστορικά αξιοθέατα.