Φιλοσοφία – Αρχιτεκτονική
Στυλ και γαλήνη.

H  AELLA RESIDENCE πηγή μοναδικής έμπνευσης και ικανότητας του αρχιτέκτονα και συνδυασμού τους με την αισθητική και το μεράκι των ιδιοκτητών είναι αληθινό αρχιτεκτονικό στολίδι στο κυκλαδίτικο τοπίο της κοσμοπολίτικης Πάρου. Το λευκό των κτιρίων της με τα διαφορετικά ύψη των όγκων τους και τις απαλές καμπύλες τους συνδυάζεται τέλεια με την ντόπια πέτρα που χρησιμοποιήθηκε σε επιλεγμένα σημεία και το ξύλο.

Πανέμορφη, κάτασπρη, πιστή στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, με ιδιαίτερο στοιχείο την κεντρική της πισίνα που περιβάλλεται από τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους της, φτιαγμένη με τέτοιο τρόπο ώστε το νερό να αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο στο χώρο και η αυλή γύρω από το νερό να σε προσκαλεί διαρκώς για ποτό, συζήτηση, συνάντηση, ξάπλωμα στις ξαπλώστρες, χαλάρωση, ξεκούραση, απόλαυση και ονειροπόλημα.

Η AELLA RESIDENCE καλεί όλους εκείνους που οδηγούνται από την αισθητική τους και αποζητούν έναν προορισμό–εμπειρία, ένα προορισμό αλησμόνητο. Πηγή θετικής ενέργειας, είναι ερωτεύσιμη από την πρώτη ματιά. Από τα πρώτα κιόλας βήματα στην αυλή και το κεντρικό, μαρμάρινό της σαλόνι, το ξεχωριστό κοινό της νιώθει ότι ανταμείβεται για την επιλογή του.

Μετά από δύο μεγάλου εύρους ανακαινίσεις της, με έμφαση στην ποιότητα των χρησιμοποιηθέντων υλικών, στην εσωτερική διακόσμηση και στην μοναδική διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου της, φιλοδοξούμε να είμαστε ο καμβάς πάνω στον οποίο οι πελάτες μας θα χτίσουν τα πολύχρωμα όνειρά τους στο νησί.

Στην AELLA, που βρίσκεται σε ένα ήσυχο, αλλά συγχρόνως κεντρικό σημείο της Νάουσας, 400 m από την κεντρική πλατεία και 400 m από την αμμώδη παραλία των Αγίων Αναργύρων, με παραδοσιακά σπίτια και ωραίους κήπους, η κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική συνδυάζεται με μοντέρνες ευκολίες και ένα αδιάκοπο φιλικό service για μία αίσθηση μοναδική.

Κάθε χώρος της είναι ιδιαίτερης προσωπικότητας και αισθητικής. Είναι το μέρος όπου το στυλ, τα συναισθήματα και η φινέτσα συναντώνται.

Είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε και να σας προσφέρουμε τη φιλοξενία μας για αξέχαστες διακοπές στην πανέμορφη Πάρο.